En del härliga jakter har det blivit under hösten i skiftande miljöer. Här Acke och Cajsa på första fasanjakten för i år.Vi har även startat på några fler prov och Debbie har tagit ytterligare ett CK i Alingsås och därefter ett Cert i Örbyhus.
Det innebär att hon nu är Svensk Jaktchampion (SE J CH).
Debbie är min andra egenuppfödda jaktchampion vilket känns alldeles extra bra.
Från vänster: Domare Torbjörn Augustinsson, Ck Åsa Sjöberg/Muldegarden Mallow ck och 2a, Anne Imeland med FTCH Rothievale Maple Of Edgegrove ck och 3a, Bengt Rödseth med SEJCH Fågeljägarens Black Kite som tog cert och 1a placeringen bland springrarna, jag med SEJCH Eventide’s Magic Wand som tog certet för cockrarna och domare Royne Svensson.
Här är även bild från Alingsås med domare Petra Johansson och Olle Johannisson.
Vinnare Mats Eliasson med Smedmästarens Mollie som även blev Jaktchampion och jag med Debbie, 2a och Ck.